Wie zijn wij?

Misschien heeft u tijdens een avondwandeling door Arnhem wel eens wat Zuid-Amerikaanse muziekklanken opgevangen toen u langs de witte boerderij in Elden kuierde. Misschien maakte u op dat moment per ongeluk een klein hupje of iets wat op een danspasje leek. Waande u zichzelf even in een Caribische oord, aan het strand van Cuba. Dacht u even aan een ijskoude mojito, met verse munt, limoensap, rietsuiker en een lekkere scheut Cubaanse rum en liep u vrolijk weer verder.

Ja!!! Die muziek was van ons, Orquesta Catambú! Wij zijn een groot swingend salsaorkest uit Arnhem. We dragen de Zuid-Amerikaanse – en Cubaanse muziek een warm hart toe en vinden het heerlijk om deze soort muziek te spelen.

Catambú heeft een grote blazerssectie, waar we lekker voluit mee kunnen swingen. We spelen muziek uit Cuba en Zuid-Amerika. Romantische bolero’s, swingende salsa, cumbia’s en opzwepende descargas en alles wat daartussen ligt.

We spelen repertoire van Celia Cruz, Mario Bauza, Gloria Estefan, Oscar d’Leon, Antonio Machin en natuurlijk oude Cubaanse klassiekers zoals Lagrimas Negras en Dos Gardenias.

Dus als u de volgende keer van uw feestje een echte FIESTA wilt maken, stuur ons dan een mailtje.  Zorg ervoor dat u uw dansschoenen aan uw voeten heeft, dan swingt u een avond op het aanstekelijke ritme van de muziek van Orquesta Catambú.

Share this...